Seleccioni el seu idioma

Classes de Grup de Música

Les nostres classes de música multinstrumental (piano, teclats electrònics, guitarra acústica o elèctrica, bateria, veu/canto, baix, ukelele...) estan especialment enfocades als alumnes de nivell intermedi i avançat.

Classes de Grup de Música en Les Corts Sarrià

Amb un repertori (rock, jazz, r&b, pop, soul, boleros o l'estil triat) a mesura, els alumnes aprenen a escoltar-se, a interactuar entre ells i a interpretar simultàniament i en perfecta harmonia com si estiguessin en una orquestra damunt de l'escenari.

Des del nostre centre organitzem múltiples activitats com jam sessions, festivals i concerts dins i fora de la nostra escola, en teatres, auditoris i en sales de concerts a Barcelona. Activitats on molt especialment els nostres alumnes de Combo demostren les seves aptituds per a crear música i interpretar diferents gèneres en Combo d'instruments davant un públic exigent i nombrós.

També oferim classes, “Pre Combo” per als més petits de 6 a 7 anys. On els joves alumnes entren en contacte amb diversos instruments (piano, guitarra i bateria) i aprenen a escoltar, coordinar-se entre ells i a aprendre en grup.

 


Sobre les Classes

Impartim classes sota metodologia pròpia, on l'instrument pren total protagonisme des del primer dia. És molt important destacar, la necessària teoria (solfeig i lectura ràpida, harmonia, oïda musical...) és sempre executada amb l'instrument i les peces (partitures reals) especialment adaptades a cada alumne amb l'objectiu de progressar fermament i sobretot passant-s'ho bé en cada classe.

Les classes són intensives de 30 minuts o d'una hora completa, individuals, en grup o en conjunt/Combo.

Classes individuals

Classes intensives o d'1 hora completa, especialment dissenyades pel ràpid aprenentatge i desenvolupament constant de la capacitat de l'alumne de tocar des de la primera setmana.

Les nostres classes intensives són la millor opció per a aquells alumnes que desitgen aprendre de manera ràpida dues o més instruments musicals: piano i guitarra, guitarra i bateria, piano i veu/canto, piano, guitarra i ukelele…

En el nostre centre organitzem múltiples activitats com a classes obertes i audicions especialment perquè els pares i familiars dels alumnes puguin gaudir i veure en primera persona el progrés i evolució dels alumnes

Classes en grup

Gaudeix, aprèn i avança compartint amb altres alumnes (màx. 5 alumnes per classe) del teu mateix rang d'edat.

Les nostres classes en grup focalitzen en l'aprenentatge i el desenvolupament de les pròpies capacitats de cada alumne al mateix temps que potencien la interacció, capacitat d'adaptació i col·laboració entre alumnes per a interpretar simultàniament

En el nostre centre organitzem múltiples activitats com a classes obertes i audicions, especialment perquè els familiars dels alumnes puguin gaudir i veure en primera persona el progrés i l'evolució dels seus fills, germans, nets, marits o esposes, pares o mares...