Seleccioni el seu idioma

Classes de Bateria i Percussió

Classes de Bateria i Percussió les corts sarrià

Classes de Bateria

Les nostres classes de Bateria (individuals o en grup de màx. tres alumnes per classe) estan especialment enfocades a obtenir progressivament els conceptes, la tècnica i les habilitats necessàries tocant la bateria al teu ritme des del primer dia.

Ritme i harmonia, tempos, oïda, lectura, intensitat, coordinació, sincronització, tècnica professional i el teu propi repertori dels teus estils favorits (jazz, r&b, soul, funky, indie-rock, rockabilly, pop, boleros…).

A mesura que l'alumne progressa en el seu nivell, aquest disposa la possibilitat de posar a prova el seu domini de la bateria i aprendre a tocar al costat d'altres instruments en les nostres classes en Conjunt/de Combo d'instruments.

Classes de Percussió Llatina

A Classic&Jazz oferim classes de Percussió llatina centrant-nos en la percussió cubà-veneçolà-del Carib (ritmes: són cubà, mambo, chachachá, salsa, merenga, timba, boleros, rumba, ska…) tant per als més petits com per a adults.

Aprendràs la tècnica de colpejo (velocitat, força, ús de dits, palmes i mans en conjunt) i els diferents i més populars ritmes moderns indistintament amb els bongos, el yembé, el calaix, els congas o les maraques sempre gaudint dels temes tant nacionals com llatinoamericans del moment que més t'agradin. Així mateix, a mesura que avancis el teu nivell, seràs capaç de crear les teves pròpies variacions, entrades, finals o solos rítmics.

 


Deprecated: md5(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/customer/www/escuelamusica.es/public_html/libraries/src/Document/Document.php on line 634