Seleccioni el seu idioma

Classes de Bateria i Percussió

Classes de Bateria i Percussió les corts sarrià

Classes de Bateria

Les nostres classes de Bateria (individuals o en grup de màx. tres alumnes per classe) estan especialment enfocades a obtenir progressivament els conceptes, la tècnica i les habilitats necessàries tocant la bateria al teu ritme des del primer dia.

Ritme i harmonia, tempos, oïda, lectura, intensitat, coordinació, sincronització, tècnica professional i el teu propi repertori dels teus estils favorits (jazz, r&b, soul, funky, indie-rock, rockabilly, pop, boleros…).

A mesura que l'alumne progressa en el seu nivell, aquest disposa la possibilitat de posar a prova el seu domini de la bateria i aprendre a tocar al costat d'altres instruments en les nostres classes en Conjunt/de Combo d'instruments.

Classes de Percussió Llatina

A Classic&Jazz oferim classes de Percussió llatina centrant-nos en la percussió cubà-veneçolà-del Carib (ritmes: són cubà, mambo, chachachá, salsa, merenga, timba, boleros, rumba, ska…) tant per als més petits com per a adults.

Aprendràs la tècnica de colpejo (velocitat, força, ús de dits, palmes i mans en conjunt) i els diferents i més populars ritmes moderns indistintament amb els bongos, el yembé, el calaix, els congas o les maraques sempre gaudint dels temes tant nacionals com llatinoamericans del moment que més t'agradin. Així mateix, a mesura que avancis el teu nivell, seràs capaç de crear les teves pròpies variacions, entrades, finals o solos rítmics.

 


Sobre les Classes

Impartim classes sota metodologia pròpia, on l'instrument pren total protagonisme des del primer dia. És molt important destacar, la necessària teoria (solfeig i lectura ràpida, harmonia, oïda musical...) és sempre executada amb l'instrument i les peces (partitures reals) especialment adaptades a cada alumne amb l'objectiu de progressar fermament i sobretot passant-s'ho bé en cada classe.

Les classes són intensives de 30 minuts o d'una hora completa, individuals, en grup o en conjunt/Combo.

Classes individuals

Classes intensives o d'1 hora completa, especialment dissenyades pel ràpid aprenentatge i desenvolupament constant de la capacitat de l'alumne de tocar des de la primera setmana.

Les nostres classes intensives són la millor opció per a aquells alumnes que desitgen aprendre de manera ràpida dues o més instruments musicals: piano i guitarra, guitarra i bateria, piano i veu/canto, piano, guitarra i ukelele…

En el nostre centre organitzem múltiples activitats com a classes obertes i audicions especialment perquè els pares i familiars dels alumnes puguin gaudir i veure en primera persona el progrés i evolució dels alumnes

Classes en grup

Gaudeix, aprèn i avança compartint amb altres alumnes (màx. 5 alumnes per classe) del teu mateix rang d'edat.

Les nostres classes en grup focalitzen en l'aprenentatge i el desenvolupament de les pròpies capacitats de cada alumne al mateix temps que potencien la interacció, capacitat d'adaptació i col·laboració entre alumnes per a interpretar simultàniament

En el nostre centre organitzem múltiples activitats com a classes obertes i audicions, especialment perquè els familiars dels alumnes puguin gaudir i veure en primera persona el progrés i l'evolució dels seus fills, germans, nets, marits o esposes, pares o mares...