Seleccioni el seu idioma

Classes de Cant

Classes de Cant Les Corts

Classes de Cant Modern

Les nostres classes de Cant Modern es caracteritzen especialment per la seva capacitat d'adaptar-se a cada alumne (a partir de 6 anys) ja siguin, classes individuals, en duo o trio o en grup/coral.

El nostre complet programa d'aprenentatge tant per a alumnes amb coneixements previs com sense experiència alguna potència pròpia tècnica vocal així com augmentant les teves habilitats artístiques i millorant la teva autoconfiança d'una manera sempre pràctica i eminentment divertit.

A Classic&Jazz aprendràs al teu ritme i cantant sempre temes actuals d'aquells estils musicals (jazz, r&b, soul, funky, góspel, indie-rock, rockabilly, pop, boleros, bossa nova…) que més t'agradin.

Aprendràs

 • a cuidar i exercitar la teva veu.
 • millorar la teva respiració i agilitat vocal.
 • a ser capaç d'identificar i corregir mals hàbits (vocalització, tècnica).
 • els diferents recursos estilístics per a ser capaç de cantar aquells estils musicals que més t'agraden sense importar el tema/cançó.
 • a interpretar, gesticular i expresionar mentre cantes.
 • a augmentar la teva seguretat davant cantar davant públic.
 • a posar-te els teus propis objectius.
 • sempre al teu ritme.

Modalitat: Individual, Duo o Trio i en grup/coral (màxim 6 alumnes per classe)

Edat: a partir de 6 anys

Classes de Canto Clàssic

Impartim classes de Cant Clàssic tant per a principiants o apassionats per la música clàssica com per a alumnes avançats o cantants que busquin millorar els seus coneixements i capacitats, així com preparar-se davant actuacions o concerts.

Aprendràs i milloraràs la teva tècnica vocal i artística interpretant un ampli i ric repertori tant de compositors espanyols com internacionals (música barroca, de cambra, sarsuela, amanides…) sempre al teu ritme i potenciat el teu propi estil.


Aprendràs

 • a cuidar i exercitar la teva veu.
 • millorar la teva respiració i agilitat vocal.
 • a ser capaç d'identificar i corregir mals hàbits (vocalització, tècnica).
 • els diferents recursos estilístics del cant clàssic.
 • a interpretar, gesticular i expresionar mentre cantes.
 • a augmentar la teva seguretat davant cantar davant públic.
 • a posar-te els teus propis objectius i reptes musicals.
 • sempre al teu ritme i cantant al teu estil.

Modalitat: Individual (acompanyat del piano), Duo o Trio (acompanyat del piano)

Edat: a partir de 16 anys

 


Sobre les Classes

Impartim classes sota metodologia pròpia, on l'instrument pren total protagonisme des del primer dia. És molt important destacar, la necessària teoria (solfeig i lectura ràpida, harmonia, oïda musical...) és sempre executada amb l'instrument i les peces (partitures reals) especialment adaptades a cada alumne amb l'objectiu de progressar fermament i sobretot passant-s'ho bé en cada classe.

Les classes són intensives de 30 minuts o d'una hora completa, individuals, en grup o en conjunt/Combo.

Classes individuals

Classes intensives o d'1 hora completa, especialment dissenyades pel ràpid aprenentatge i desenvolupament constant de la capacitat de l'alumne de tocar des de la primera setmana.

Les nostres classes intensives són la millor opció per a aquells alumnes que desitgen aprendre de manera ràpida dues o més instruments musicals: piano i guitarra, guitarra i bateria, piano i veu/canto, piano, guitarra i ukelele…

En el nostre centre organitzem múltiples activitats com a classes obertes i audicions especialment perquè els pares i familiars dels alumnes puguin gaudir i veure en primera persona el progrés i evolució dels alumnes

Classes en grup

Gaudeix, aprèn i avança compartint amb altres alumnes (màx. 5 alumnes per classe) del teu mateix rang d'edat.

Les nostres classes en grup focalitzen en l'aprenentatge i el desenvolupament de les pròpies capacitats de cada alumne al mateix temps que potencien la interacció, capacitat d'adaptació i col·laboració entre alumnes per a interpretar simultàniament

En el nostre centre organitzem múltiples activitats com a classes obertes i audicions, especialment perquè els familiars dels alumnes puguin gaudir i veure en primera persona el progrés i l'evolució dels seus fills, germans, nets, marits o esposes, pares o mares...