Seleccioni el seu idioma

Classes de Piano

A Classic&Jazz oferim l'oportunitat d'aprendre Piano modern (jazz, soul, r&b, funky, pop, indie-rock, rockabilly, boleros…) de manera divertida i eminentment pràctica i sorprenentment eficient sota la nostra pròpia metodologia. Tant els més petits (a partir dels 4 anys) com els adults, tots poden endinsar-se en la música a través del piano de manera didàctica, progressiva i efectiva.

clasess piano les corts sarrià

Les classes s'adapten al/els alumne/s assegurant l'obtenció dels objectius marcats i fent visible per a aquest, el seu propi progrés des del primer dia.

En la Iniciació Musical els nens entren en contacte amb la música descobrint i experimentant amb la seva veu, oïda, sentit d'harmonia i la seva capacitat de retentiva (memòria) per a despertar en ells el músic que tots portem dins. De manera natural s'introdueixen en el llenguatge musical (lectura, entonació i escolta) així com entren en contacte amb el piano i els instruments de percussió (instruments Orff) desenvolupant les seves pròpies aptituds i capacitats de manera individual i grupal amb els seus companys de classe.

Iniciació Musical

Modalitat: en grup (màx. 5 alumnes per classe)
Edat: de 4 a 5 anys

Piano Infantil

Preparació al programa Classic&Jazz

Modalitat: en grup (màx. 5 alumnes per classe)
Edat: de 6 a 7 anys

 

Sistema Classic&Jazz

Nivell 1 (inicial)
Nivell 2 (intermedi)
Nivell 3 (intermedi avançat)
Nivell 4 (avançat)
Nivell 5 (composició)

Modalitat: individual (intensiva o completa) o en grup
Edat: a partir de 8 anys