Seleccioni el seu idioma

La nostra Metodologia

La nostra MetodologiaA Classic & Jazz impartim classes sota metodologia pròpia, on l'alumne i el seu instrument prenen total protagonisme des del primer dia. Iniciem als més petits (iniciació infantil: de 4 a 5 anys) i els preparem en els fonaments del seu instrument (bateria, cant, guitarra, piano infantil: de 6 a 7 anys) i els formem com a músics (cinc nivells formatius: inicial, intermedi, intermedi avançat, avançat i professional/composició a partir dels 8 anys) sempre de manera pràctica, amena i molt divertida. Les claus de la nostra metodologia són les constants activitats i el material didàctic especialment dissenyat per a cada classe, així com l'incentiu de les interaccions entre l'alumne, els seus companys i el seu professor.

En cadascuna de les nostres classes, potenciem la interpretació (mitjançant un repertori d'obres de diferents estils adaptades a l'alumne, el seu grup, nivell i edat), la improvisació (com mig fonamental de llenguatge musical i desenvolupament de la creativitat de cada alumne) i el desenvolupament de la lectura musical (agilitat i rapidesa tradicional i sobre xifratge americà).


INICIACIÓ MUSICAL


De 4 a 5 anys


INFANTIL


de 6 a 7 anys
(dos períodes)


PROGRAMA GENERAL


Nivell 1 – inicial
Nivell 2 – intermedi
Nivell 3 – intermedi avançat
Nivell 4 – avançat


COMPOSICIÓ


Nivell 5 - composició


Les nostres classes són intensives de 30 minuts o d'una hora completa, individuals, en grup o en conjunt/Combo.


Deprecated: md5(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/customer/www/escuelamusica.es/public_html/libraries/src/Document/Document.php on line 634