Karaoke Vídeos

Quina finalitat té el nostre Karaoke Vídeo?


Té com a objectiu donar suport audiovisual als nostres alumnes. De forma divertida et permet cantar i assajar les vegades que siguin necessàries com si es tractés d'un grup professional.
El karaoke també va acompanyat de la lletra de la cançó perquè el cantant/a la pugui seguir. Així doncs, amb aquest suport de Karaoke de Classicandjazz, desitgem que també ho puguis compartir en qualsevol lloc físic en el qual ho gaudeixis amb els teus, en moments divertits i sobretot durant els dies més especials que té l'any, el Nadal.

Les nostres nadales són cançons breus amb un caràcter especial i molt familiar. Es tracten de composicions musicals pròpies amb la finalitat de poder seguir la tradició nadalenca de la qual la nostra cultura està caracteritzada. Tant el "Caga Tió" com "La Bombeta de Nadal" són melodies amb un estil Pop Rock actual, creades per la directora/fundadora de l'escola, Begoña Marí. Per això resulta interessant ressaltar que són cançons fetes amb un afecte especial i sobretot per promoure la metodologia de la qual es caracteritza la nostra escola.
Totes les seves creacions estan basades amb la filosofia de l'escola, per poder plasmar un ambient més familiar alhora que gaudeixes tocant el que més t'agrada i comparteixes el moment amb els teus.

Som una escola singular, amb un tracte personalitzat, situada a Barcelona al barri de les Corts, que sempre ha cregut en l'esperit de la gent per poder ensenyar el que més anhela de la música. Per això nosaltres vam veure la necessitat de crear les nostres composicions pròpies per retornar el que feia temps que estava perdut. Una nova manera d'enfocar el Nadal més propera i divertida, amb la finalitat de crear un nou vincle de comunicació.
Per finalitzar us deixem les nostres cançons perquè podies gaudir d'elles tant com nosaltres. No dubteu a compartir les vostres experiències amb nosaltres a través de les nostres xarxes.

“De fet amb la música, es tracta de saber escoltar, aprendre i compartir” Begoña Marí

 

Escola de Música Classic & Jazz

c/ Numancia 111-113, bajos
08029 BARCELONA
TEL/FAX 93 315 87 10 * 609 531 277 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Avís Legal
Política de privacitad
Política de Cookies

Segueix-nos en

YouTubefacebookinstagram