Seleccioni el seu idioma

L'Escola de Música Classic&Jazz

A Classic&Jazz Barcelona, la música és la nostra manera de comunicar-nos i compartir-la és el nostre gest més gran d'amistat!

L'Escola de Música Classic&Jazz

Clássic&Jazz és una escola familiar que neix el 1997 amb passió per la música i la necessitat d'impartir-la com a eina de comunicació, molt atractiva i addictiva per a tothom, des dels més petits als més grans en el barri de les Corts de Barcelona. Baix metodologia pròpia (iniciació per als més petits + 5 nivells formatius per a adults) creada per la nostra directora, Begoña Marí concertista i pedagoga musical. En les nostres classes individuals, en grup o en Combo sempre són l'alumne i el seu instrument els que prenen el protagonisme des del primer moment.

Amb un ampli equip de professors titulats en diferents estils musicals des del swing, blues, soul, jazz, llatí, fins al pop més actual (música moderna), així com també de clàssic. Mestratge en diferents instruments, piano, guitarra (acústica, espanyola i elèctrica), cant, bateria, baix, música digital, entre altres. En el nostre centre també, realitzem cursos de preparació a titulacions internacionals i nacionals per a alumnes avançats.

Sempre innovadors, en Classic&Jazz Barcelona posem a l'abast de tot el món les nostres classes de Combo temàtic (rock, art-pop, soul, jazz, blues, llatí…) i Jam Sessions on ensenyem a interactuar i interpretar simultàniament amb diferents instruments (guitarres, teclats electrònics, bateries, pianos i cantants al mateix temps) com si l'alumne es trobés en una orquestra, on tots i cadascun és peça fonamental i té un paper essencial.