Exàmens Oficials

Exàmens Oficials

logo-abrsm

Des del curs 1999-2000, l’escola s’ha convertit en centre examinador de la ABRSM, el principal i més prestigiós organisme internacional d’exàmens de música, que avui en dia és present en més de 92 països dels cinc continents, oferint exàmens a 35 instruments, cant i teoria musical per a estudiants de totes les edats.

Aquest tipus d’examen és voluntari i l’únic requisit previ és pagar un dret d’inscripció (que depenent dels nivells oscil·la entre els 26€ i 87 €), preparar un programa específic facilitat per l’Escola i fer l’examen. Els programes d’examen comencen amb una prova preparatòria, dissenyada per tal d’oferir  una avaluació positiva per alumnes que porten entre 6 i 9 mesos de classes.  La resta dels nivells evolucionen progressivament des del Grau 1 fins al Grau 8. Un cop finalitzat el vuitè grau es pot accedir a una Diplomatura, Llicenciatura o Beca d’Investigació en les especialitats de Direcció Musical, Interpretació Musical o Formació (professorat) d’instrument o vocal.
 
Els candidats  es poden inscriure a qualsevol nivell sense tenir en compte l’edat i sense haver superat un altre nivell prèviament, amb l’excepció del Grau 5 de teoria, que s’ha de superar obligatòriament per tal d’accedir als nivells posteriors al Grau 6 de pràctica instrumental i vocal.

Els avantatges d’aquest sistema són que l’alumne pot familiaritzar-se amb els exàmens de forma no traumàtica, pot motivar-se a treballar amb un objectiu concret  i el seu progrés personal serà valorat per un grup prestigiós de músics que han estat seleccionats per preparar aquestes proves.

Els exàmens són anuals; pel Teòric hi ha tres convocatòries i pel Pràctic (instrumental) n’hi ha dues. La convocatòria més concorreguda és la de maig - juny. En aquestes dates un mestre de l’Associated Board es desplaça fins a l’escola de música Classic & Jazz per tal de realitzar els exàmens, al final dels quals l’alumne rebrà un certificat en el que es comentaran tots els aspectes de la prova: Tècnica instrumental, Ritme, Lectura, Musicalitat, etc.

La Escola Classic & Jazz matricula anualment entre 40 i 50 alumnes per realitzar l’examen, obtenint uns excel·lents resultats.

 

 

comparte/comparteix

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Escola de Música Classic & Jazz

c/ Numancia 111-113, bajos
08029 BARCELONA
TEL/FAX 93 315 87 10 * 609 531 277 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Avís Legal
Política de privacitad
Política de Cookies

Segueix-nos en

YouTubefacebookinstagram